I'M OFF!

Hej!
Nu åker jag snart iväg! Eller i natt åker jag hemifrån. Nu packar jag mitt handbagage och laddar kamera och mobil. Ska strax gå ner och ta några chokladbollar som min syster gjorde igår.

Bloggar kanske mer idag eller i natt innan vi åker men det är inte säkert.

Ha två härliga snöveckor (hehe, kunde inte låta bli.) så sitter jag vid poolen.

Helvete.

Jag äter glass och jag glömde att ta en tablett. Är ju laktosintolerant och den laktosfria glassen är så begränsad. Finns typ bara vanilj (sån glass utan svarta prickar.) jordgubb och choklad.
För det första: vanilj utan svarta prickar i smakar skit.
För det andra: Gillar inte jordgubbsglass. Typ den enda glassen som jag inte gillar.
För det tredje: Choklad glass blir bara för mycket och smakar mörk choklad som jag hatar.

Här sitter jag och pratar om glass när jag ska läsa igenom so:n.


Ps: Jag har ont i magen ikväll, kontakta inte mig. Tack.


PACKAR!

Hej!
Nu håller jag på och packar och pausar just nu (eller för det mesta, hehe) Jag har kommit på att Lady Gaga är perfekt att lyssna på när man packar! Haha.

Iaf, det går bra att packa men det är lite svårt att välja vad man ska ha med sig.

Kommit på en sak: Jag blir galen av att jag inte kan gå in på hotgossips! Men som tur är finns falsksanning :)

21 januari

Hej!
2 dagar kvar tills jag åker! Kommer inte blogga där nere men om eclipse-trailern kommer ut när jag är där nere går jag till ett internetcafé och ser på trailern. Kanske skickar iväg ett inlägg också :)

Dagen har varit bra. Orkar inte skriva så mycket mer. Bara att jag är trött. Och måste plugga.

Slut på meddelandet.

Så här på kvällskvisten! (HAHA)

Hej!
Konfan var seg som vanligt, prästen är så tjatig! Han berättar typ samma sak 3 gånger även fast man fattar.

Iaf, nu ska jag inte vara negativ (lite bara) men jag stör mig så mycket på Foki's bilder för cocoo.se. De är inte speciellt vackra och jag tycker inte foki är någon bra modell.

Dagen var annars bra. Emelie följde med mig hem efter skolan och sedan efter det var det konfa. Haha, det var kul. Har börjat packa nu och jag tror jag kommer få plats (mirakel!) med alla kläder som jag ska ha med mig. Har bara ett problem, jag vet inte vilken färg jag ska ha på naglarna! Funderar på orange för det passar så bra till de flesta kläderna. Men svart passar så bra till skorna... Och jag vill ha samma färg på både fötter och händer. Nu började jag igen. Allmänt babbel. Jag borde verkligen lära mig.

Nu ska jag skriva några listor (okej, två) Tråkigt, men måste göras.

Bye for now.

Hemma på håltimman

Hej!
Sitter hemma på håltimman och slöar. Hittade en jättebra sida där någon frågar en frågor och gissar på en person man tänker på. Tänkte först på Edward Cullen och sedan Alice Cullen och sedan Robert Pattinson. Gissade rätt alla gånger! Sidan hittar du här.

13.35 börjar bilden och sedan ska jag hem igen. Och sen är det konfa.

Uppdaterar kanske mer ikväll.

Good Bajs

Sämre uppdatering den här veckan!

Hej!
Denna vekan kommer det vara ganska dålig uppdatering för jag har så mycket att fixa. Just so you know :)

Nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag innan jag går och lägger mig.

I skolan

Hej!
Fortsätter med uppfinningen men nu var det tydligen fel för att jag använde för svåra ord. Blir tokig!
Nu ska jag fortsätta!

Bloggar när jag kommer hem eller i kväll.

GODIS!

Hej!
Jag sitter här och äter godis och tittar runt lite på internet. Sen har jag ont i magen också. Blä.

Idag har jag varit hemma och varit lite i affärer. Skulle till H&M och köpa solglasögon som jag ska ha till nästa vecka! Men de hade inte kommit in än. Men annars får jag köpa där nere. Då får jag ha några unika (okej, inte unika helt men några som ingen har hemma.) Annars tar jag bara ett par röda, stora 70-tals solglasögon som jag hittade hos mormor. Det är nog lite mer unikt. Nej men fixar det nästa vecka. De hade iaf fått in vårkläderna och jag hittade en kofta som jag hade tänkt att köpa. Hittar inte den på hm's hemsida men hittade ett par skor som jag hade tänkt att köpa.

129 kr och finns i lila och mörkrött också. Från H&M såklart (skrev ju det där uppe)

Sedan hade jag beställt kläder på ellos med. Har glömt om jag har beställt något mer (HAHA) Köpte nämligen en jacka där. Fattade inte hur man skulle kopiera bilden (haha)

Imorgon blir det kanske ingen uppdatering för jag ska till mina kusiner.


No

Hej!
Nu sitter jag och skriver om Åke Senning som uppfann hjärt och lungmaskinen. Ganska tråkigt ioch nu vet jag en sak, jag ska inte bli läkare haha.
Fattar inte så jättemycket för det är konstiga saker som hemofilter.

Nu ska jag fortsätta.

Svenska

Hej!
Nu gör jag svenskan. Håller på och redigerar det sista. Snart klar.

Bloggar när jag kommer hem.

Kram

Visit this blog!

http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

Om man skulle gå klädd så här i Sverige så skulle folk titta helt snett på en. Men en väldigt unik stil. Haha, undrar vad hon tycker om adidas-jackor? Äger faktiskt inte en enda adidas-jacka. Tycker inte dom är fina. Ser alldeles för sportigt ut för mig. Absolut så jag inte går klädd. Tvärtom, klänningar går jag klädd i nästan varje dag på sommaren. Nu på vintern är det för kallt.

Ge.Mig.Sommar.Nu

Ska.Snart.Iväg.Förlåt.För.Mitt.Tjat

Håll.Ut

Quotes

Bella: You're pale white and ice cold.
Edward: Say it.
Bella: Vanilla Ice Cream

Haha :D

Jasper Hale's first job was as a paperboy. There were no survivers.

Måste.Spy.Nu

Har nyss ätit grädde med kladdkaka. Jag åt så mycket grädde att jag måste spy nu. Får även ont i huvudet när jag har ätit för mycket grädde.

Har en massa skoljobb att göra nu. Blir korta uppdateringar nu men jag åker iväg om nästan en vecka så jag gör så mycket jag kan nu så slipper jag lite när jag är på semester.

Ska även titta hur många som läser varje dag. Gör det typ aldrig för jag bryr mig faktiskt inte.

Slut på meddelandet.

Nackspärr

Hej!
Ja, jag har fått nackspärr. Kan inte röra på huvudet. Usch.

Nu ska jag göra något annat.

Hejdå.

HJÄLP!

Jag håller på och skriver men halkar hela tiden in på självkänsla och självförtroende. HJÄLP!

Svenska-arbete.

Hej!
Längesen jag uppdaterade men har haft annat för mig. Håller på att skriva ett svenska-arbete om hur det är att vara ung idag. Har fått lite skrivkramp men pausar lite för att se om jag kan få andra idéer.

Hinner nog inte uppdatera mer idag.

Hejdå.

22.39

Hej!
Blev en del bilder men de vill jag ha för mig själv.

Något som jag har stört mig mycket på är att Foki har tjatat och tjatat om sin Thailands-resa. Var det inte hon som skulle på lägenhetsvisning därborta? Just nu har hon en sjukt tråkig blogg och det är jobbigt när hon spärrar upp ögonbryna för att ögonen ska se större ut. Annoying!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa. Det är så skönt att slappna av ordentligt innan man går och lägger sig.

Sweet dreams

Fredag

Hej!
Idag är det fredag. Bara för det ska jag proppa i mig en massa choklad och fixa till naglarna och titta på film. En riktig mysdag. Ska gå ut lite nu också och ta en promenad och ta lite foton. Är förkyld men behöver komma ut och få lite frisk luft. Snabb uppdatering men försöker njuta av de sista dagarna på lovet. Börjar på måndag och går i 2 veckor sedan åker jag. Lite nervös inför flygrädslan men det kommer att gå bra.

Ska försöka att lägga in lite bilder men det tar typ 10 minuter för varje bild. Eller det känns så.

Nu ska jag gå innan det blir mörkare.

Ge.Mig.Sommar.Nu

Jag står inte ut med detta snöovädret längre! Ge mig sommar och lite sol! Så skönt det ska bli att åka iväg! Förlåt att jag tjatar men jag längtar! Det ända jag oroar mig för är flygresan. HELP ME!

Iaf, jag är fortfarande förkyld, och har 4 fler kuddar i sängen. Man känner sig så liten!

Nu ska jag göra något annat.

Snowy outside today

Hej!
Nu har jag nyss sett det senaste Desperate Housewives avsnittet. Bra som vanligt och det var några som dog. Vet inte när det kommer till Sverige, men säger till när jag vet.

Idag har jag ont i örat och har blivit mer förkyld. Jobbigt, för jag kunde knappt sova i natt. Min syster och hennes kompisar som sov över skrattade konstant också. Sedan var det jobbigt för det går ju knappt att andas när man är förkyld.

Ska göra en lista på vad jag längtar mest till under 2010. Många är inte så överraskande som Eclipse men det finns ännu mer.

Nu ska jag titta runt på lite olika bloggar.

I'm going crazy...

Hej!
Min syster har två kompisar som sover över idag. Håller på att sparka sönder väggen in till hennes rum. Det är ljud hela tiden när jag bara vill ta det lugnt. Sedan vill hon inte bjuda på chips heller och jag är för lat för att gå ner. Har även ätit typ en halv liter glass med chokladsås och strössel. Barnkalas-varning på strösslet men... det är ju så gott! Nu ska jag fortsätta sätta upp ägggkartonger på väggen. Tydligen är det bra om man ljudisolera snabbt.

H-Hej!

(Fråga inte om extra H:et i rubriken. Tyckte bara det var coolt och skriva så.)

Iaf, det har inte hänt så mycket sedan jag sist skrev. Igår åkte jag skridskor och ramlade.
Igår bestämde jag mig för att ge fifa en till chans. Jag upptäckte passknappen. Men jag fick många gula kort för jag tacklade alla som hade bollen. Sedan så är det irriterande för att min syster håller på och spelar sims 2. Hon svarar aldrig i telefonen och nyss började det att brinna. Nu ska jag spela sims 3.


Anybody want to pay?

249 kr H&MKlänning - Ljusrosa

Kan man betala med presentkort på H&M's hemsida?

Gott nytt år!

Hej!
Varit upptagen de här dagarna så har inte hunnit uppdatera.
Nytt år är inte min favorit. Vill ha kvar 2009. Buhu.
Nyårslöfte då?
♥  Äta mer choklad.
Ja, man måste ju ha något som är realistiskt. Jag går emot strömmen och gör något roligt istället för att plåga sig som att träna mer eller äta mer nyttigt. Nej, fy för sådana löften.

Annars var jag i stan och köpte 3 saker. Ett par jeans, en rosett och ett diadem för 200 kr. Fast nu var det rea och då kostade det bara 15 kr på gina tricot. Annars köpte jag inget mer. Saving money you know :)

En sak som jag tycker är ganska töntig. Många spammar runt meddelanden som typ: "Frågestund på min blogg! Titta in och ställ en fråga!" Det är en främling som man aldrig träffat eller nåt. Ställ en fråga? Varför? Dessutom tycker jag frågestunder är ganska töntiga. Varför?

Sedan undrade någon om jag har en favoritbloggare? Faktiskt så har jag ingen. Men jag kan säga vem jag inte gillar. Kissie, Dessie, Paow, Amir mm. "Fjortisbloggare"

Nu ska jag gå och titta på film.

Ciao :)

RSS 2.0