Nu: Plugga!

Hej!
Nyss kommit hem. Nu ska jag börja med svenskan och sen so. Måste göra om engelska uppgiften. Ska skriva om en artist som man gillar. Men jag lyssnar på massa olika musik, så jag tog den jag lyssnar mest på nu. Det blev Lady Gaga. Bad Romance är ju hur bra som helst! Lyssna själv.



Denna låten är också bra:



Det finns ännu mer.

Skolan var bra förutom idrotten. Någon vill verkligen att jag ska dö! Ska begära skadestånd mot den som bestämde att vi ska ha fotboll och basket. Jag är sjukt rädd för att få bollen på mig och det gör ont.
Nu måste jag plugga!

Ses sen. Ska på småbarnsgympa snart.

Ojdå... dålig uppdatering

Hej!
Oj, har inte uppdaterat I know. Har gjort mycket annat, var på gymnasiemäsa igår och nu tror jag vet vilket program jag ska välja. Ett program där all undervisning är på engelska. Namnet var konstigt men det förkortas IB. Man får även tillbringa en termin i antingen London, Madrid eller Paris. Jag skulle lätt välja London! Men man måste ha VG i matte och engelska. Engelskan är inget problem men matten... Matte är inte mitt starka ämne om man säger så...

Men annars har jag inte gjort så mycket. Idag har jag tränat och bakat kanelbullar. De blev jättestora! Supergoda blev dom också.

Nu ska jag titta på tv och sedan ska jag plugga.

Have a nice time!

Migrän... :(

Hej!
Det blev ingen idrott, engelska eller tyska heller för den delen idag. Gick hem efter matten som var min första lektion. Fick migrän. Gick och la mig i soffan och slog på tvn. Somnade under ett tag. Då var nästan all huvudvärk borta.

Nu har jag precis ätit upp alla pepparkakor och en macka. Nu ska jag bara ta det lugnt.

Kommer inte uppdatera mer idag.

Sov gott♥

Nu sticker jag snart till skolan!

Hej!
Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår. Hann inte med så mycket.

Igår var det ju skola och jag började med tyska, sedan matte, no, lunch, hemkunskap (gjorde fransk omelett, Ugh!) och till sist bild.

Sedan gick jag hem. Då städade jag, satt lite vid datorn och åt glass. Sedan stack jag till konfan. Det var mörkt! Och jag gick hem och då var det mörkt. Usch, jag är mörkrädd.

Sedan hjälpte jag min syster med hennes läxor och sedan var det middag och sedan tittade jag på new moon igen. Men hemma såklart. Gick in på någon internetsida. Men det var inte så bra kvalité på bilden. Men ljudet var jättebra.

Nu börjar jag med matte och sedan idrott, lunch och sen engelska och sedan tyska. Kommer nog bli.. bra. I think.

Ha en bra dag!

Tävling på fokis.se



Jag är med och tävlar på fokis.se om ett smycke från Cocoo!

Om jag vinner vill jag ha ett vitt rosett armband.




En månad kvar till julafton!

Hej!
Igår gick det inte att komma in på blogg.se på kvällen. Eller iaf inte för mig. Men dagen var en vanlig måndag.

Idag stack jag mig på en nål rakt in i fingret på syslöjden. Aj. Det gjorde ont och började blöda lite. Fick ett plåster. Då mådde jag bra igen. Mår inte bra av att se blod eller något sånt. Blir alldeles knäsvag och mår illa.
Sedan var dagen som en vanlig tisdag. Nu ska jag byta om och träna.

Sedan ikväll ska jag titta på desperate housewifes!

Hejdå...

New moon...

Nu har jag varit och sett New Moon idag...

Ja... Den var faktiskt jättebra! Men det var lite som jag saknade.

4 av 5 får den

Den var läskig vissa gånger. Speciellt när någon får nacken knäckt... Men det blir så med ljudet på bion. Det är ljudet som gör det lite läskigt. Hihi... Men ganska kul ibland.


NEW MOON IDAG!

Hej!
Förlåt för kass uppdatering.

I fredags var jag hemma från skolan också. Hade lite ont i örat dan innan, så mamma ringde till doktorn men de hade inga lediga tider så jag var hemma. Följde faktiskt med evelina in till stan. Det var precis det jag behövde! Komma ut. huvudvärken släppte och jag gick tidigare till bussen än vad jag behövde och bara satt där. Det var så skönt! I stan köpte jag bara en flaska torr schampo.

Igår var jag ute och tog en promenad och såg på twilight. Spelade även sims. Haha, det är jättekul. Hade fått en sån omniplanta som finns vid forskarbyggnaden. Matade den med hummer och nån dag efter fanns det typ tre hummrar som hängde där. Det såg ganska sjukt ut faktiskt.

Idag var jag i kyrkan. Måste ju gå 15 gånger. Sedan 14.45 ska jag se på new moon! Lyssnar igenom soundtracket nu. Mina favoriter är nog hearing damage av thom yorke, satellite heart av anya marina, Shooting the moon av Ok go och Slow life av grizzly bear.

 







Nu ska jag gå.

Ses efter new moon!

nu ska jag sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska till doktorn i morgon. Kan vara öronvägsinflammation.

Iaf, God natt!

Ont i örat

Mycket sjukdoms-inlägg. Men det är vad jag är just nu. Har ont i örat. Om jag rör på det så gör det ont. Min syster hade nått liknande i somras. Hon badade för mycket i poolen och var bara uppe för att ta luft (hon var alltid under vattnet.) Nu har jag det på vintern, tur i oturen. Kanske för att jag lyssnade på New moon soundtracket när jag städade igår. En av låtarna heter "Hearing damage" Haha, ironiskt.

 


Helvetesnatt (kunde inte sova)

Hej!
Feber idag igen. Men tog ju vaccinet igår, så detta är en biverkning. Jag blir nog hemma imorgon med. Mådde illa, hade feber, ont i huvudet och ont i armen. Kunde inte sova heller. Allt på en och samma gång. Har fortfarande ont i huvudet och lite feber. Gått i skolan 1 dag denna veckan då. Tråkigt att vara hemma! Inget att göra och ingen hemma. (Dvs, ingen lillasyster som man kan retas med.)

Nu ska jag byta om (sitter fortfarande i pyjamas.) och äta pizza. Hihi, sen ska jag nog titta på film.

1 DAG KVAR! Idag är det midnattspremiär för new moon. Ska se den på söndag :) Väntar på om de ska ge den 11 eller 15 års gräns!

/Fanny

Nu är jag hemma från skolan

Hej!
Idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensa. Det gjorde lite ont men annars var det inte så farligt. Jag stressade upp mig i onödan. Tyskan som var den första lektionen var sjukt seg! Sedan matte, den gick också segt. Sedan kom skolsköterskan in och alla blev helt galna. Så kom några med henne och tog sprutan. Slapp no:n iaf! Jag vaccinerade mig sist. Hittade en tidning med robert pattinson och kramade den och då lugnade jag mig ner lite. Haha. Galet, egentligen. Krama en tidning. Men det var lugnande. Hihi. Sedan var det hemkunskap, bakade bullar. (Inte sånna med massa socker, då blir hon arg. 2 msk sirap var det i dom här bullarna, det är ett framsteg.)
Sedan bild. Man skulle lämna in sina bild uppgifter. Men det gjorde jag förra veckan så denna gången satt jag och ritade ögon. Det var kul.

Gick hem i ösregn. Utan paraply. Kul. Not.

Nu ska jag städa mitt rum.

Hejdå 

Jag är med och tävlar om en iPhone på fokis.se!

Om jag vinner vill jag helst ha detta fodralet till. Tävlingen pågår här. Alltså på fokis.se.

Lycka till!

What to do?

Har INGET att göra. Skulle egentligen träna men jag är sjuk :( Men kommer imorgon.

Plockar fram kläder som jag ska ha imorgon. Vill ha min skjort/blus med jättelånga armar med en "old" vit färg, ett skärp i midjan (har det på nästan allt jag har på mig det bryter av och markerar midjan så fint.) och ett par mörka jeans. Sedan min grå kappa över och snörkängorna från skopunkten. Men tyvärr ligger den i tvätten.


Klicka på bilden för att komma till skopunkten. Så fina var mina skor från början. Nu är de slitna.


Nu är det 3 dagar kvar tills new moon har premiär. Men ska se den på söndag. Sedan ska jag sluta tjata om twilight och new moon. (och eclipse för den delen med.) Men new moon har läckt ut! Jag vet sidan man kan se den på, men kommer inte se på den där eller skriva ut adressen här. Att det alltid ska finnas folk som ska förstöra!

Har fortfarande inte fått höra om new moon ska få 11 års gräns eller 15 års gräns. Rapporterar när jag fått reda på det.

Nu ska jag göra något annat. Slänga huvudet i garderoben verkar som en bra idé. (Lugn, där det är massa tröjor, det är jättemjukt.)

Kram Fanny


♥ 


ÄNDRADE PLANER!

Kan inte bestämma mig för vilken film jag ska se. När jag loggade ut från blogg.se så hittade jag ett superbra kamera tips! Man behöver inte ha en dyr utrustning för att ta fina bilder. Det räcker med 2 tejpbitar och ett stort vitt papper. Hur man gör hittar du här. Har tagit några bilder. Jag fotade frukter men man kan ju fota vad som helst.

Nu ska jag fortsätta fota det är jättekul!

Sjuk idag igen :(

Hej!
Idag är jag sjuk igen. Hade feber i morse men inte nu längre. Huvudvärken är nästan borta. Skulle ladda upp lite bilder men det gick så segt. Det är skitjobbigt att ladda upp bilder på blogg.se!

På tall om nåt annat... Jag funderar på att sätta upp en sänghimmel ovanför min säng. Tycker det är supermysigt! Hehe...

Ikväll ska jag se på desperate housewifes och nu ska jag se på nån film. Ingen aning vilken.

Kommer fler inlägg senare.

Have a nice time!

Kladdkaka

Nu har jag bakat kladdkaka, fixat naglarna och läst typ 5 kapitel i eclipse. Vad finns det mer att göra? Det är så tråkigt att vara sjuk!

Snart ska jag gå och lägga mig (sömntuta, you know).
Fortfarande arg för inlägget under. Alltså jag är inte arg på inlägget utan på handlingen. HOPPAS det överklagas. Jag får psykisk skada av att INTE se filmen. Jag har väntat jättelänge. Förra året kunde jag inte komma in på bion. Vips, så var twilight borta från biograferna. Fick vänta ända tills slutet av april/slutet av maj. Tänker inte vänta så länge denna gången. Om ni är uppe klockan 03.00 inatt och går på toa eller något kan ni sl¨å på datorn och se på new moon premiären i LA. Länken är här. Nu ska jag sluta skriva. Blir alltid såna konstiga inlägg när jag skriver men det är som att orden bara kommer till händerna och jag skriver ner dom. Weird, men ändå.

God natt

JAG ÄR SÅ ARG ATT JAG SKAKAR!

Förlåt om detta låter otrevligt eller något. Men jag är så ARG! Orsaken: klicka på bilden eller på länken.

http://www.gp.se/kulturnoje/film/1.250887-tonarstjejer-snuvas-pa-new-moon

Filmdistributören överklagar 15-årsgränsen för Twilight-uppföljaren New Moon och talar om könsdiskriminering.


Könsdiskriminerande!

Ett utdrag:

Samtidigt har byrån tillåtit filmer med likartat brutalt innehåll som Sagan om ringen-trilogin, Harry-Potterfilmerna och bioaktuella katastroffilmen 2012 från 11 år.

- Bedömningen visar att Statens biografbyrå anser att unga kvinnor är mer lättskrämda än unga män, säger Patrik Andersson, marknadschef för Nordisk film.


Sjuk idag :(

Hej! Idag är jag sjuk :( Hade feber och ont i huvudet imorse och nu har jag feber och hosta. Måste kolla upp symptomen för svinis! Får såna ryck just nu. Antingen är det för att jag ska ta sprutan mot svininfluensan eller om det är för att denna veckan är det premiär för NEW MOON! Varenda busskur och reklampelare är fyllda med reklam för new moon! Man skulle bara vilja riva av postern! AHH! Anyway, nu ska jag koka lite nudlar. Mums! Vaknade vid 12 idag. Skönt att sova ut. Nu kommer jag inte kunna sova ikväll, tror jag. Men jag är en riktig sömntuta och nästan längtar tills jag kan gå och lägga mig igen. Det är så skönt att gå och lägga sig och vara helt utmattad met täcket nästan över huvudet. Hihi, sover alltid med täcket nästan över huvudet. Nu ska jag sluta skriva om att sova. Blir sömnig! Haha.

Ha det bra, kommer något mer inlägg senare.

Så var det söndag igen...

Hej!
Idag är det söndag. Usch. Hatar söndagar! De är så tråkiga. Idag var jag i kyrkan. Måste ju gå några gånger. Inte det roligaste som finns precis. Idag ska jag träna. Är inte så jättepigg på det idag. Men skönt när det är gjort. Annars ska jag inte göra något speciellt.

Nu ska jag gå.

Hejdå

Time passes.

Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise. It passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls, but pass it does. Even for me. ♥


Bästa låten just nu!



Btw, fick ni något från Jimmy Choo for H&M? Glömde av det och hade säkert inte beställt ändå. Då hade alla mina sparade pengar försvunnit. De behövs ju i vinter när jag ska till Gran Canaria!

Hunnit med mkt idag!

Hej!
Idag har jag hunnit med mycket. Vaknade vid 7.30 för jag skulle ta svinis-sprutan. Vaccinationen började 9. Men sen när jag skulle gå in så sa de: Bara de i åldrarna 3-9 idag! Då var det bara att åka hem igen. Sen var det julmarknad. Hittade ett superfint hello kitty halsband och ett fint armband. Köpte även ett långt godis-rep. Det finns inte längre mer, haha. När jag kom hem (då var kl 12.30.) kokade jag lite nuddlar och sen satte jag mig och spelade sims. Sedan hyrde jag film. Blev ingen speciell. Nu sitter jag här och slötittar på youtube. Sitter och kollar på de klippen jag visade igår. Haha, min humor!

Nu ska jag stänga av datan och ta lite glögg. Det är supergott!

Kram Fanny

Watch it!









HAHA :D

Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag! Har nyss fått klick bilagan. Massor med bilder, den som är i mitten på edward och bella är en eclipse bild. Dåligt, tycker jag. Det står ju New moon på framsidan då ska man väl ha en new moon bild? Annars en helt okej tidning. Är om karaktärerna och volturi. Även några bilder. Man blir inte spoilad, bara gamla bilder som man redan har sett. Annars är det sjukt mycket bilder.

Idag är det ju fredagen den 13. Har inte haft någon otur.

NEW MOON SPECIAL I KLICK IMORGON!

En 34-sidig new moon special med aftonbladet klick imorgon!
STOR INTERVJU MED ROBERT PATTINSON OCH KRISTEN STEWART!
MÄNGDER AV HÄRLIGA BILDER OCH HETA NYHETER!
SAMLARBILDER & UNIK DUBBELPOSTER!
TWILIGHT-MODE: SNO STILEN AV BELLA & EDWARD!

Den ska jag ha imorgon!

LIVE från madrid just nu! Taylor, Rob, Kristen och regissören Chris Weitz är där och promotar new moon! Eller Luna Nueva som det heter på spanska!

HÄR Min data hackar när jag tittar och dessutom är det på spanska och jag fattar lika mycket som jag fattar ryska! Alltså ingenting!

Ska försöka titta nu!

121109

Haft en bra dag? Jag har. Ätit lite marabou vinter, hade kvar från förra helgen. Denna helgen ska jag inte köpa något godis. Jäklar! Måste hämta ut biljetten till new moon hos evelina. Har helt glömt bort det! Är helt snurrig. Skolan var helt okej. Matten gick snabbt och det gjorde idrotten med. På idrotten var det dans. Schottis! Det var lättare denna gången (hade det i måndags med.) Men ändå... BOOORING! Sen var det lunch. Den var inte god. Sedan engelska. Det är typ något musik-tema där så det är ganska kul. Idag skulle man skriva vilken musik man lyssnade på. Jag lyssnar på all slags musik (inte opera. Får ont i huvudet av det.) Det beror helt och hållet på vilket humör jag är på. Sen var det vilket som var ens favorit artist/band. Jag har ingen favorit. Lyssnar på allt möjligt. Spotify är ett perfekt ställe om man vill hitta ny musik. Oj, back to the subject. Sedan var det tyska. Gick väldigt snabbt. Fick klippa och klistra. Fick lim och sax och en gammal ikea katalog. Limmet hamnade lite här och där på bordet...

Sen gick jag hem. Var ett sånt otroligt fint höst/vinter väder. Solen började sakta gå ner kändes det som. Sedan fikade jag och sen har jag suttit vid datan. Är i sådant skönt humör. Torsdagar är det ingen konfa och ingen träning. Det är så otroligt skönt då. Man kan bara vara hemma och slappa. Skulle egentligen åkt in till stan men evelina ångrade sig.

Nu ska jag fortsätta att titta på lite bloggar och sedan ska jag bara ta det lugnt.

Hejdå♥


Nu ska jag strax till skolan!

God morgon!
Nu ska jag strax till skolan. Börjar 9.35 idag med matte. Ett av de tråkigaste ämnena. Har aldrig gillat matte utan har alltid gillat språk och sånt mer. Har både tyska och engelska idag. Har engelska först och sen tyska. Lite förrvirrande men annars är det ganska lätt. I tyskan så ska man klippa bilder och göra sitt eget hus. Engelskan är superlätt. Mycket för att förra året var jag mkt på stardoll och lärde mig mkt där. Nu kom 2012 reklamen på spotify och då tänker jag på new moon. På söndagen 22/11 ska jag se den! Längtar!

Nu ska jag kleta på lite mascara och sen sticka iväg till skolan. I eftermiddag ska jag in till stan så jag kan inte uppdatera då.

Have a nice day!

Lite skvaller...

Hej!
Förlåt för att jag inte uppdaterat men blogg krånglade och igår hann jag inte. Hade ju no-prov idag så jag har pluggat. Faktiskt inte ätit godis sen i lördags. Det är duktigt, tycker jag! Haha, jag är en riktig godisråtta.

I måndags så var det skola och sen småbarnsgympa. No comments about the school. Men annars en helt okej dag.

Igår var jag i skolan och det var tisdag som vanligt och de är då det är den bästa dagen. Börjar 9.10 och ingen matte eller no. Sen pluggade jag no och sen tränade. Sedan var det Desperate housewifes! Lätt den bästa serien! GG börjar bli lite tråkigt nu.

Idag var det en blandad dag. Alltså inte bra och inte dålig heller. Utan helt okej. Fick G+ på no provet! Det är jag nöjd med. Sen var det konfa. Vi sjöng. Kände mig som en man. Det var så lågt (alltså tonarten.) så jag lät som en man. Haha.

PS: Jag vet om den bilden på kristen och robert. De håller inte hand utan hon armkrokar honom! Däremot håller hon nära hans hand och det är inte det samma som att dom håller varandra! Löjligt att ens skriva Kristen och Rob fångade på bild tillsammans eller något liknande. Haha töntigt. De är inte tillsammans! De säger att de inte är det och då får man ju tro dem? Dessutom tycker jag inte de passar bra ihop.

God natt♥

Så var det söndag...

Sitter och lyssnar på "i gotta feeling" men jag har tagit mammas och pappas data och deras högtalare gillar nog inte den låten :D Deras högtalare suger jämfört med minna. Så nu fick jag på basen och då låter det mkt bättre. Eller så är det något problem med spotify? Jaja, skit samma.

Idag ska jag inte göra så mycket. Titta på gossip girl och lite så.

Nu ska jag titta på 2 avsnitt av gossip girl som jag har missat.

Bye!


Sitter och häller i mig godis...

Hej!
Nu sitter jag och häller i mig godis... hehe. Var i stan innan idag. Köpte en tröja, 2 par örhängen, en svart blazer och eclipse (3 twilight-boken på engelska.) Jag vet inte varför men det är så roligt att sitta på lektioner i skolan och skriva eclipse. Haha. Jag är konstig.

Tröjan såg ut såhär:


Orkar inte lägga in nån bild på det andra. Kanske gör det sen.
Är supertrött och vill bara gå och lägga mig. Gör det snart.

God natt♥

Jag är med och tävlar hos sweetlifestyle!

Hej!
Jag är med och tävlar om ett supersnyggt armband hos sweetlifestyle!


Idag

Hej!
Idag ska jag in till stan med mamma. Nyss var det reklam på spotify om filmen "2012" i bakgrunden hör man musiken från den senaste new moon trailern.



I stan ska jag köpa den 3 boken eclipse på engelska. Har ju läst ut dom andra. (Haha, har hållt på och läst dom sedan i september. Tar mkt längre tid på engelska. Men helt klart bättre.)

Och sen ska jag se på gina om den tröjan där det står "No boys but vampires" finns. Den ska jag i så fall ha på mig när jag ska se på new moon. Som det inte har satts någon åldersgräns på än. Det står 15 på biljetterna... Haha

Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum. Det behövdes.

Ses ikväll. Toodels!

.............................................

Hej!

Kom inte på nån rubrik. Blev massa prickar bara haha. Dagen har varit ganska bra! Skolan var ganska bra. Slapp so:n sista lektionen för lennart var sjuk eller nånting. Så slutade med musik vid 1-tiden. Det var en superkul musiklektion idag! Musik är typ det bästa ämnet just nu!

Sen hem, stack iväg och köpte present med systern till hennes kompis. Hon fick första twilightboken på svenska. Hittade ett armband på lindex och marabou vinter som smakar bäst! Mkt godare än marabou sommar. Ska köpa asmånga marabou vinter som jag kan äta sen när de inte säljs mer. Armbadet på lindex var svart med silvriga nitar på. Har tittat efter det i typ 2 månader! Tur att jag hittade det då. Sen hem, tittade på dumpa honom (he's just not into you.) den var faktiskt ganska bra. Hyrde ju film förra fredagen och hade glömt titta på denna. De andra som jag hyrde var the proposal och wild child. Sen iväg och handla med pappa. Köpte cherry coke. Mums!

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Det var skönt.

Nu ska jag fixa mig för kvällen och bädda ner mig i sängen och titta på gossip girl. Har missat de två sista avsnitten (tränar då. typiskt!)

God natt♥

Nu är det kvällen...

Hej!
Nu är det kväll, vilket betyder sova snart. Jag är en riktig sömntuta haha. Har inte gjort så mycket idag. Var med mamma och handlade. Köpte pågens gifflar med saffran. Ballerina pepparkaka har jag redan ätit. Båda är verkligen supergoda!

Egentligen skulle jag och sis se på dumpa honom (He's not that into you.) Men hon kom på att hon hade geografi prov. Men hon hade iaf redan gjort efterrätt till mig. Banan och hallon. Mums! Jag älskar både banan och hallon. Men inte jordgubb. (Evelina, haha.)

Skolan var som vanligt och hade en tråkig tyska lektion som sista lektion... Fick titta på nån film om en gammal båt... XD

Nu ska jag spela sims och sen gå och lägga mig. Är jättetrött! (Men jag sover ju som en gris. Fast jag sover väldigt tyst och rör inte på mig någonting.)

Oj då... Nu blev det ett till utspårat inlägg...

Ja ja

Godnatt♥

JAG HAR BILJETTER TILL NEW MOON!

Hej!
Jag fick biljetter till new moon! Fast det är 15 års gräns och jag är 14, men jag ska in! Annars...
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag satt inte vid datan igår. (Bara bokade biljetter...)

Vanlig skoldag idag. Börjar om en halvtimme alltså 9.35...

Nu ska jag bara borsta tänderna och sen gå.

Bloggar kanske senare idag.

Hejdå!

Snart är det skola!

Hej!
Idag är det skola. Tisdagar är nästan den bästa dagen för då är det ingen matte och ingen no. Det är faktiskt ganska okej lektioner. Först engelska (sitter mest och pratar hela tiden.) sen syslöjd (syr en neccesär, inte speciellt jobbigt, ganska kul faktiskt.) sedan lunch och sen svenska (okej.) och sen avslutas dagen med so. Brukar alltid få sluta tidigare där. Slutar vid 3.

Sen hem, och sen träning. Ikväll är det desperate housewives!

Nu måste jag gå!

Goodbajs 

Måndag :(

Hej!
Idag var det måndag. Tråkig dag. Inget bra på tv och inga bra lektioner i skolan (dvs. no och idrott.) Sen småbarnsgympa.

Min kamera har inget batteri så kan inte fota och lägga in en bild på jackan. Nu när jag ändå håller på och pratar om att lägga in bilder... Jag kommer inte lägga in en bild på mig själv. Jag heter Fanny och det är allt ni kommer att få veta. That's it. Kommer även inte lägga in någon bild på dagens outfit. Tycker det är ganska töntigt och jag vill inte ha någon mode/fjortis blogg. Min blogg, mina regler. Gillar ni det inte, ingen har tvingat er att läsa min blogg. Kommer även inte godkänna några kommentarer som är taskiga eller som innehåller någon spam.

Nu fick jag ut allt jag ville säga. Ikväll ska jag titta på desperate housewives som jag missade förra veckan och missade repriset igår. Great.

Kommer nog inte blogga mer idag.

Så jag säger...

God natt♥

...

Hej!
Förlåt för kass uppdatering men igår var jag iväg. Och spelade sims haha.
Och idag sov jag till halv 1 och sen åkte jag och köpte en vinterjacka. Grå och från hm. Visar bild sen.
Sen träning, sjukt jobbigt.

Nej, nu ska jag sova. Eller okej fortsätta läsa new moon.

God natt!

RSS 2.0