Preliminärt datum

4 november. Jag längtar! Då släpps preliminärt nämligen biljettena till new moon! Om jag inte får en... OMR (Oh my robert, haha kalla mig tönt om ni vill. Jag bryr mig inte.) vad jag kommer gråta och slänga saker runt mig!

Men jag har tänkt ut något smart... kl 07.00 släpptes ju biljetterna till twilight+new moon kvällen, alltså borde de biljetterna släppas då...


Höstdag = godis och filmdag!

Hej!
Idag har jag varit och tagit en promenad (visserligen för att köpa godis men ändå.) Sen hyrde jag film. Blev Wild Child, Dumpa honom och the Proposal. Ska titta på wild child ikväll. Annars har jag inte gjort så mycket.

Nu ska jag titta på film haha.

Hejdå

Hemma!

Okej, jag har varit hemma sen halv 12 men har inte orkat blogga.

Konfa-lägret var sjukt kul i början men sedan blev det segt. Vi spelade minigolf. Jag kom sist. Haha.
Bilder kommer lite senare. Orkar inte tanka in bilderna i datan. Nu ska jag fortsätta städa och vara sims nörd sen. Har saknat min syster. Okej, en dag men ändå. Vi ska göra en ond sim som är kleptoman (Fråga mig inte vad det är. Det har jag ingen aning om. Tror det är att man är tjuv. Haha.) Nu ska jag fortsätta packa upp. Det är tråkigt.

Hejdå!

Idag händer...

...inget. Ska på konfaläger och måste packa. Gjorde aldrig det igår. Somnade med kläderna på mitt på sängen. Det var inte kul. Detta blir mitt sista inlägg idag. Skriver mer på torsdag.

Have nice two days!

Bye♥

I'm alive...

Hej!
Förlåt för att jag inte uppdaterat men jag har verkligen inte haft lust.

Det har inte hänt något sen jag sist skrev. Idag har jag iaf varit hos tandläkaren och jag skulle tatt ut den idag (tandställningen) men nu så ska jag tydligen ha kvar den för att en glugg (som jag absolut inte bryr mig om sitter mellan första kindtanden och hörntanden.) som egentligen skulle vara där den var skulle gå igen. Fuck för tandläkare! Nu ska jag ta ut den 8 december. Känns som år ju. (Okej, det är snart november. Jag vet.) Bara för det ska jag tröstäta lite godis. Som är det enda jag plockat ner. Jag ska ju på konfaläger imon. Ska vara där 17.30 så jag hinner blogga och packa då. Men jag ska packa lite senare och sova ut imorgon. Kommer hem på torsdag förmiddag. Rättare sagt kl 11.00. Kommer inte blogga på onsdagen. Och kommer seriöst bli galen. Jag MISSAR desperate housewives imon om dom inte har en jävla tv nånstans. Ursäkta språket men jag är galen (av godiset) Har redan missat GG i söndags för då var det en helvetes träning (fys). Missade reprisen idag pga tandläkaren. Har en annan sak att prata om imon för nu ska jag fortsätta packa.

God natt och hörs imon♥ (Om jag inte fastnar i resväskan)

har gjort engelska provet nu

Hej!
Nu har jag gjort engelska provet. Det gick jättebra. Sitter i datasalen. Börjar 13.40 med tyska. USCH! Supertråkigt just nu. Sitter och tittar på en film/tvserie (?) om en gammal båt... :( Vill hem! Vill shoppa!

Ska in till stan sen. Imon är det halloween dag i skolan jag ska vara vit i ansiktet och alldeles blodrött läppstift. Ju mer jag säger det låter det mer som en vampyr. Haha twilight :D Nu får jag sluta tjata. När jag har sett new moon ska jag sluta tjata om twilight. Man måste ju sätta mål haha XD

Jag vill ha godis.

Hejdå

Sitter i datorsalen igen!

Hej!
Sitter i datasalen på lunchen. Börjar 12.30 med engelska prov. Hoppas det går bra! Det är muntligt och handlar om hur usa och storbrittanien styrs.

Sen efter skolan ska jag nog åka in till stan med evelina. Ska nog gå inom sf och be snällt att dom kan ha midnattsvisning av new moon+twilight. Okej, det ska jag inte. Är ju inte 15 än. Fyller det nästa år. Men jag är osäker om eclipse. Jag fyller ju år i september och den har premiär i slutet av juni. Någon som vet? Kommentera i så fall.

Nu ska jag titta runt på lite olika bloggar.

Kram♥

kom inte på någon rubrik

Hej!
Nu ska jag strax till skolan. Börjar med matte. No, matte och idrott är dom sämsta ämnena. Idrotten får vi bara hålla på med basket och fotboll typ. Booring!

Nu ska jag strax gå så jag säger hejdå!

BILJETTER TILL NEW MOON!

Hej!
Biljetter till twilight+new moon kvällen är släppta. Det finns dock inte så många biljetter kvar. Kan inte gå på den för den visas inte i den stad jag bor i. Dessutom tyckter jag priset var lite för högt. 200 kr? Nej, då väntar jag hellre en dag. Och jag är bara 14 men jag SKA in på new moon premiären. No way att jag ska vänta till slutet av April som jag gjorde när twilight släpptes. (det var då den släpptes på dvd.) Dessutom har jag hittat en sida som visar lagligt film. Men den sidan vill jag inte lägga ut här.

Dessutom kan jag tala om att new moon soundtracket ligger ute på spotify för de som har det. Jag själv har det.

Nej, nu ska jag snart sova men inte än. Detta är mitt sista inlägg för idag.

God natt


Hemma hos evelina med emelie

Hej! Är hemma hos evelina och emelie är här också. Skriver på hennes laptop och har probelm med musen (ja, det är en mus den där touchsaken.) Snart är det konfa. Ville inte blogga igår mer så jag spelade sims 3 hittade jättemånga unika frön :D haha :) Skolan har varit bra. Men nu ska jag sluta blogga och plugga lite engelska.

Ciao♥

Ska fortsätta med min svininfluensatext nu...

Hej!
Sitter i datasalen och håller på med min argumenterande text om svininfluensa. Sen är det so. Idag ska jag fixa naglar. Ska prova ha ett baslack och se om det funkar bättre. Kanske lägger in en bild sen. Idag är det ingen träning utan det är film i klubblokalen. Vi ska se på fame. För vi ska vara det på julshowen. Need some inspiration.

Nu ska jag fortsätta. Det är riktigt skrämmande vad vaccinet kan göra.

Bloggar ikväll.

Kram♥

Måndagen + bild =)

Hej!

Hemma hos Evelina just nu. Snart är det gympa för de små. Dagen har varit rolig. Skolan var rolig (första gången typ på en måndag!) Skriver på eves laptop så det tar lite tid. Speciellt med musen. Hahah:D 


Detta var det jag köpte på gekås :)
Det ljusa byxorna på bilden (ja, det är byxor.) blev lite mobbade med tanke på blixten.

Nu är det snart gympa. Skriver ikväll.

Toodels!

Gekås

Hej!
Idag har jag varit på gekås. Berättar mer imon. Har även en massa som jag ska berätta men håller seriöst på att somna vid tangentbordet. Nu ska jag sova.

Grattis till Foki! Vinna 3 priser på sin första blog award är verkligen prestigefullt! Hon förtjänar verkligen årets blogg!

Nu ska jag sova.

God natt

Hittat en ny blogg

EGOINA! Nominerad till årets blogg som jag tror Kenza tar hem. Eller kanske Foki? Back to egoina. Superbra blogg!

En annan av mina favoritbloggar som jag följt varje dag sen i augusti är A piece of sisters. (Jag hittade inspiration av de till mitt bloggnamn.)

Annars är blondinbella en favorit. Hennes självkänsla inlägg är bara bäst! Pinsamt nog följer jag kissie med. Men inte paow eller dessie. Usch! Paow är mognast av de tre. En annan blogg som jag följer heter sweetlifestyle. MJ-älskande tjej, gillar att dansa och designa kläder och har en grym känsla för mode. Inte känd men är medlem i Spotlife, som även blondinbella bloggar för. Mycket länkar men det är roligt att länka! Nu så ska jag tjura på tv4 (det kommer hålla i typ 2 minuter men whatever.) och äta godis och sen blir det nog ett avsnitt gossip girl.

Ciao♥ 

Usch...

...för lila jellybeans. Smakar tvål.

Lyssna på new moon soundtracket!

Hej!
Förlåt för att jag inte uppdaterat idag men har verkligen inte haft tid. Har varit i stan med sis och sen på fotbollsgala för min syster spelar fotboll. Det var kul.

Men HÄR kan man lyssna på new moon soudtracket!
"Possibility" av svenska Lykke Li är den låten som jag tycker bäst om. Och "Satellite heart" av Anya Marina. "The Meadow" är också suverän men gillar "Bella's Lullaby" bättre. "The Meadow" låter som en låt som är med i sims 1. Bläddra ner på sidan så hittar du ett personality quiz. Se vem du liknar mest!
 
Nu ska jag spela sims 3 och äta godis. Ville sett blog awards men bajs 4:an tänkte inte visa det längre. Den 24 oktober är det istället men det blir inte roligt för då vet man vem som vinner. Bajs 4:an nytt namn för tv4.

Hejdå♥


Svenska i datasalen...

Hej!
Sitter i datasalen och håller på med min argumenterande text. Den handlar om svininfluensan, om man ska vaccinera sig eller inte. Håller på att leta upp fakta. Det går faktiskt jättebra. Efter svenskan är det no. Ett av mina ämnen jag hatar!

Nej nu ska jag fortsätta med texten.

Hejdå



Sitter här...

Hej!
Nu sitter jag här och lyssnar på britney spears "3". Den blir faktiskt bättre varje gång man lyssnar på den.

Skolan var som vanligt och alla var inte sjuka, inte en endaste en. Sen hem, fick ett brev från landstinget om svininfluensan. Vill inte vaccinera mig. Det känns inte säkert. Men nu ska jag inte skriva om det. Back to the subject. Tog lite pepparkakor (okej, mycket!) och tittade på tv. Sen satte jag mig och gjorde matteläxorna. 4 st närmare bestämmt. Sen stekte jag köttbullar. Dom blev faktiskt goda. (Är ingen mästerkock i köket.) Sen satte jag mig här. Nu ska jag titta på gossip girl.

God natt♥

Just det, glömde visa bilden som jag skrev om igår. Skrivaren blev lite konstig och den blev alldeles röd. Alltså den blev inte helt röd men den fick en röd "touch". Har den vid mitt nattduksbord och inatt vaknade jag och såg den och blev jätterädd. Hade glömt att släcka lampan. New moon låg bredvid kudden. Tittade på mobilen vad klockan var. Halv ett på natten. Drog en lättnandens suck och somnade om.


Snart skola

Hej!
Blev klar runt halv 9 så nu passar jag på att blogga lite...

Skolan börjar 9.35 med matte sen idrott (usch på båda ämnena) därefter engelska och sen tyska.

Sen ska jag hem och smälla i mig glassen som är kvar (har typ 1 liter kvar...) nej, haha då kommer jag få väldigt ont i magen!

Nu ska jag gå till skolan och hoppas på att hela klassen är sjuk så man får gå hem. Som om det kommer hända. Är förresten på shopping humör idag! Nej nu ska jag sluta skriva och gå till skolan (och hoppas på att alla är sjuka)

See u guys later!

Undrar vad jag ska skriva för rubrik....

Hej!
Dålig uppdatering i know men jag tänker inte skriva anledningarna. Feel the pain! Haha har sjukt bra humor jag vet :D

Min syster kom in med en bild på robert (edward), kristen (bella), cam(james), taylor (jacob) och rachelle(victoria i twilight och new moon, inte i eclipse. Hon fick sparken.)

Idag har det iaf varit skola sen hem städa rummet. Behöver egentligen plocka upp kläderna och ta väck tallrikarna som av någon anledning hamnat på skrivbordet. Jag lovar, jag är oskyldig! :)
Sen konfa. Sen tittade jag på en film med systern. College road trip hette den. Jag skulle typ dö om jag hade en sådan pappa.

Nu ska jag gå och lägga mig är helt övertrött.

God natt

Enda inlägget idag!

Hej! Sitter i datasalen. Håller på med en argumenterande text men har fått skrivkramp. Hoppas detta hjälper.

Igår bloggade jag inte för jag orkade inte. Igår var det skola och småbarnsgympa :) Det var kul.

Idag är det utvecklingssamtal och sen är det träning. Ikväll är det desperate housewifes! Wihoo!

Nej nu ska jag fortsätta, har kommit på en bra idé nu.

Ciao bella!

Edward there is something i want to ask you....



Haha :D

Lördagen

Hej!
Idag har jag köpt två nya klädesplagg. En kjol med nitar 100 kr på h&m - fynd! En tröja på h&m med hello kitty.
Lägger kanske upp bild imorgon eller nåt.
Annars har jag inte gjort något.
Nej, nu ska jag titta på film.

Sleep tight!

Midnattsvisning av new moon + soundtrack

Hej!
Detta är den stora "bomben"!
På utvalda sf biografer kommer man mellan natten den 19 november och 20 november se först twilight och sen new moon! Alltså, de kommer visa twilight först och sen paus med tävlingar där man kan vinna twilightsaker! Sen ungefär vid midnatt kommer de visa New moon! Endast dock på utvalda sf biografer! Håll utkik på sf's hemsida. Kommer även posta det här när jag får reda på mer. Priset är preliminärt 200 kr. Priset är inte fastställt ännu. Kommer posta allt när jag får reda på mer.
Nu ska jag skriva ett till inlägg.

Postar även new moon soundtracket här!
Bara en liten snutt av varje. Har bara kommit ut så mycket. Svenska Lykke Li har en låt med som heter "Possibility". Den är ganska speciell men det kommer nog bli bra när hela låtarna kommer ut.
Här är en liten låtlista :)
1. DEATH CAB FOR CUTIE - MEET ME ON THE EQUINOX
2. BAND OF SKULLS - FRIENDS
3. THOM YORKE - HEARING DAMAGE
4. LYKKE LI - POSSIBILITY
5. THE KILLERS - A WHITE DEMON LOVE SONG
6. ANYA MARINA - SATELLITE HEART
7. MUSE - I BELONG TO YOU (NEW MOON REMIX)
8. BON IVER & ST. VINCENT - ROSYLN
9. BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB - DONE ALL WRONG
10. HURRICANE BELLS - MONSTERS
11. SEA WOLF - THE VIOLET HOUR
12. OK GO - SHOOTING THE MOON
13. GRIZZLY BEAR WITH VICTORIA LEGRAND - SLOW LIFE
14. EDITORS - NO SOUND BUT THE WIND
15. ALEXANDRE DESPLAT - NEW MOON (THE MEADOW)



Kommer ett till inlägg snart. (Inte om twilight)

Många känner nog igen sig...




Ska släppa en stor bomb snart! (Om new moon!)

Fredagen

Hej!
Idag har det varit fördjupning i skolan. Varför inte bara kalla det eget arbete? Sjukt segt. Alla var typ helt döda.
Sen när jag kom hem hann jag plocka upp alla kläder och allt från mitt rum. Hann inte dammsuga. Förr sen följde jag med hem till mormor och morfar. När jag kom hem städade jag mitt rum. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och titta på nån film. Eller så ska jag spela sims 3. Min sim har ett pengaträd. Haha.

Nej nu ska jag gå.

Kram♥

Bacon is good for me!

Hej! Hemma från skolan.




Toodels!

Snart skola

Hej!
Nu är det snart skola. Ska bara byta om. Inget smink och myskläder. Precis så som jag inte vill ha det. Jag tar på mig ett par tjocka leggings och en stor oversize-tröja och min stora kofta över. Om jag bara hittar legginsarna... Jag har leggings men dom här är lite tjockare.

Gick upp vid 7 när jag börjar halv 10... Kunde inte somna om så jag gick ner la mig vid tvn och tittade på kenza när hon var med i vakna med the voice. Brukar faktiskt titta på det varje tisdag och torsdag. Då börjar jag 9.10 och 9.35.

Nej, nu ska jag leta upp mina leggings och klä på mig.
Bloggar i eftermiddag eller ikväll.

Ciao bella!

Har inte orkat uppdatera...

Hej!
Lyssnar på "Satellite heart" som kommer vara med i new moon. Den är verkligen super!

Ett slag på käften som utställningen hette var verkligen bra. Lite otäcka bilder men annars otroligt bra.

Konfan gick också bra.

Fixade naglarna igår. Testade Depends nr. 174. Dom blev alldeles blodröda. Verkligen superfina. Depends nagellack kostar 20-25 kronor per flaska och det är helt klart det bästa nagellacket. Lagom rinnigt och det blir inte kladdigt och är lätt att ta bort.

Nej det var väl allt jag tänkte säga... Nu ska jag gå och lägga mig och läsa sista kapitlet av twilight. Dom engelska böckerna är 100 gånger bättre iaf twilight. Är sjukt trött.

God natt!♥

New moon's längd är spikad!

Hej!
Japp, new moon kommer bli 2 timmar och 2 minuter lång!

Toodles!

I skolan

Hej!
Nu sitter jag i datasalen.
Blir inget bloggande förrän ikväll för det e konfa. Ungdomsgudstjänst också efter.
Nu ska jag titta på en miljontals bloggar haha.
Bloggar ikväll.

Toodles!

Tisdagen

Hej!
Idag har det varit orientering i skolan. Usch är bara ett ord jag har att säga. Jag låter så negativ...
Hittade 2 st kontroller. Av typ 10.

Ikväll är det träning, har inte varit med på typ 2 träningar och ett läger. Har varit förkyld och hostat ut mina stämband. (Okej, varit väldigt hostig då. Stämbanden sitter kvar.) Ikväll är det desperate housewives. Wihoo!

Btw, någon som kan hjälpa (göra) en design till mig?

Imon är det muséet som gäller i skolan. Tror utställningen är om gatuvåldet. Berättar mer imon.

Nu ska jag hämta den sista (buhu) biten kladdkaka och titta på gossip girl. Säsong 3 börjar den 18 oktober (söndag) 19.00 på kanal5.

Toodels!


snabb uppdatering!

Hej!
Idag har det varit skola. Såg på en film som hette die welle. Den var tråkig men den betydde något och var inte en film som man glömmer på en vecka.

Sen var det dags för tandläkaren. Den som kollar om man har hål. Usch! Haha jag är typ rädd för tandläkaren men haha. Jag är inte rädd för den där på tandregleringen. Haha :D

Sen var det småbarnsgympa alltid lika kul :)

Sen hem äta pannkakor, duscha och nu sitter man här. Ska titta på gossip girl nu. Imon börjar desperate housewives! Wihoo!

Imon är det orientering. Usch.

Kommer inte uppdatera mer så...

God natt♥

Hej!

Hej!
Igår var det ju fest för mig. Jag fick en kamera och pen. Den är skitfin! Älskar den. Måste bara köpa ett minneskort.

Idag är det kanelbullens dag men jag ska inte baka eller äta några. Har bakat kladdkaka som är typ 100 gånger godare!

Och idag händer ingenting. Blåser ju nästan storm! Bara sitta inne och titta på en film eller gossip girl. Och på tisdag börjar *trumvirvel* desperate housewives! Haha kan inte vänta längre.

Imon ska jag till tandläkaren. Och inte till tandregleringen. Utan till den som tar foto och lagar hål. Läskigt! Denna vecka är det tema vecka. Den heter du&jag. Bättre än vanliga lektioner iaf. Men nu ska jag titta på gossip girl.

Ciao bella!

Förlåt!

Hej!
Förlåt, förlåt, förlåt för en KASS uppdatering!
Men iförrgår hann jag verkligen inte!
Först var jag i skolan. Sen hem äta glass och sen in till stan med Evelina.
Jag köpte en lång stickad kofta, en ring på glitter, två nya nagellack i blågrå och vinröd färg och ett armband på monki.
Och igår så var jag hemma men glömde av bloggen. Jag var tvungen att städa mitt rum och det tog lång tid för jag fastnade vid spotify. Sen såg jag på film hela kvällen.

Idag är det kalas för min släkt jag fyllde ju år i september och min mamma med.

Årets julsång! Haha lite tidigt men det skiter jag i! Oj, det blev lite konstigt om man jämför med vad denna låten heter haha:D




Toodles!

RSS 2.0